10 Beste games om te spelen met PALS op Android

Elk spel kan een leuk spel zijn als je vrienden hebt om er plezier mee te hebben. Dus hier zijn 10 beste games om met je vrienden op Android te spelen en herinneringen te maken. Videogames zijn leuke, multiplayer videogames zijn twee keer de leuke, multiplayer -games met je vrienden zijn 4 keer zo leuk. Het is fundamentele wiskunde, ik heb de regels niet gemaakt.

Beste games om met je vrienden op Android te spelen

Er zijn honderden opmerkelijke games beschikbaar op Android en je kunt veel met vrienden spelen. Toch gaat deze lijst een groot variëteit en genre van videogames aanpakken waarin je plezier kunt hebben met vrienden of familie. Zorg er dus voor dat u de hele lijst bekijkt en vervolgens op een installatiespree gaat.

Minecraft

Minecraft is een substantieel spel en het is ook bevredigend met je vrienden. De game geeft je ongekende niveaus van vrijheid wanneer het betrekking heeft op gameplay. Het open-wereldspel is voor jou om te verkennen en te genieten, het beste is dat je je vrienden mee kunt nemen. Van het bouwen van epische structuren tot het verzamelen van bronnen, je kunt alles doen in dit blocky ogende spel. Er zijn honderden dingen te doen in het spel en het beste is dat je tot 10 vrienden op het avontuur kunt brengen. Ze hoeven niet eens op Android te zijn om te spelen, ze kunnen ook van de pc bij je zijn.

Call of Duty: Mobile

Als je zin hebt in een multiplayer -actie met je vrienden, dan is er niets beter dan Call of Duty. Call of Duty: Mobile brengt de strakke gunplay -actie op Android samen met de supersnelle multiplayer -gameplay. Jij en maximaal 4 andere vrienden kunnen samenwerken en tegen andere spelers vechten in klassieke multiplayer -modi. Als je een nog grotere uitdaging wilt, kun je lid worden van gerangschikte wedstrijden. Wil je Battle Royale spelen? Daar is zelfs een modus voor.

Haard

Hearthstone is een gemaakt kaartspel van de makers van Overwatch en World of Warcraft. Hoewel de game in het begin eenvoudig lijkt, is er een ongebruikelijke hoeveelheid diepte in de gameplay. Het verzamelen van geweldige kaarten en het maken van uw deck is een bevredigende ervaring. Het echte plezier begint wanneer je je vrienden begint uit te dagen. Vecht elkaar in dit spannende kaartspel om te zien wie de beste speler is.

Riptide GP: Renegade

Op zoek naar een snel racegame voor Android? Vervolgens past Riptide GP: Renegade past bij de rekening. In dit spel racen je tegen 8 andere spelers online en schiet je door spannende omgevingen. Je rijdt op een jetski en haalt geweldige stunts uit tijdens de races. De game beschikt over een multiplayer-modus op split-screen waarmee u met maximaal 4 andere PALS een enkel Android-apparaat kunt spelen. Dit heeft echter extra controllers nodig, maar het is een leuke manier om te spelen.

Woorden met vrienden

Woorden met vrienden is precies wat de naam suggereert. Je maakt woorden met vrienden en krijgt punten om te winnen. Het is een basisconcept dat al een tijdje bestaat, maar het met je vrienden spelen en de hele ervaring verbetert. Je kunt ook chatten met je vrienden in het spel en nieuwe woorden leren terwijl je gaat.

Asphalt 9: Legends

Met dit verbluffende game kun je tegen je vrienden online concurreren en ze in races verslaan. Dit is een spel met exotische auto’s die op verbluffende locaties rondrennen. Hoewel de game een beetje op de eenvoudigere zijbesturing is, is het nog steeds een sensationele videogame die snel racen vastlegt. Er zijn ook verschillende aanpassingsopties, zodat u uw auto zelf kunt maken.

Crossy Road

Met meer dan 150 gemaakte personages en basale gameplay -ervaring is Crossy Road een van de beste games om met je vrienden op Android te spelen. Zoals de naam al doet vermoeden, hoeft u alleen maar de weg over te steken. Dat is alles wat er is, maar het is niet zo eenvoudig als het klinkt. Verschillende obstakels zullen lastig zijn bij het oversteken van de weg. Je kunt plezier hebben in dit eenvoudige maar verbluffende spel met je vriend op hetzelfde apparaat. Dit maakt het een speciale ervaring om met vrienden te delen.

Pubg mobiel

PUBG is een van de pioniers van het Battle Royale -genre en het is behoorlijk populair. Deze Battle Royale Shooter -game telt je op met het neerhalen van vijandelijke teams en het laatste team staan. Natuurlijk, als je met vrienden speelt, wordt de taak een stuk eenvoudiger. U kunt niet alleen goed coördineren met uw vrienden, maar hebben ook een betere kans op het ongrijpbare kippendiner. Je kunt een ploeg maken met je vrienden en andere teams aannemen in deze goed gemaakte online shooter.

Blitz brigade

Wil je Team Fortress spelen, maar wil je je pc niet inschakelen? Nou, Blitz Brigade kan daarbij helpen. Hoewel het niet precies zoals Team Fortress is, is het nog steeds een leuk spel om met je vrienden te spelen. Dit is een overdreven en cartoonachtige online first-person shooter die je kunt genieten met je vrienden op Android. Maximaal 12 spelers kunnen tegen anderen vechten in veel verschillende modi. Er is zelfs een in-game voicechat om de communicatie tussen teamleden te verlichten.

Mobiele legendes: Bang Bang

Mobile Legends is een multiplayer online Battle Arena -game of MOBA. Er zijn veel personages met verschillende vaardigheden ennull

Back to top