AirPods Max -kussens kunnen magnetisch bevestigen, Apple om vervangingen in verschillende kleuren aan te bieden voor mix en match

Breng alleen maar net zijn AirPods Max -hoofdtelefoons van vandaag aangebracht, maar het is al ingesteld om vervangende oorkussens beschikbaar te stellen.

Je kunt ze nog niet kopen, maar ze zijn al bezig met de internet Apple Store geprijsd op $ 69 voor het paar.

Wat deze oorkussens zo fascinerend maakt, is de waarheid dat ze op locatie worden vastgehouden met behulp van magneten. Dat maakt hen heel eenvoudig om uit te schakelen en zou kunnen impliceren dat kopers hun AirPods Max personaliseren in methoden die andere hoofdtelefoons gewoon niet bieden.

Van de luifel tot de oorkussens, elk deel van AirPods Max is grondig vervaardigd om uitstekende akoestische prestaties voor elke gebruiker te bieden. De ademende gebreide pasvorm samen luifel, verspreid over de hoofdband, is gemaakt om het gewicht te verdelen en de druk op de hoofd te verlagen. Het roestvrijstalen hoofdbandframe biedt kracht, flexibiliteit en comfort voor een breed scala aan hoofdvormen en maten. Telescoperende hoofdbandarmen verlengen soepel en blijven op locatie om de voorkeursfit te behouden.

De vervangende kussens worden aangeboden in alle exact dezelfde kleuren als de AirPods Max zijn wanneer het kopen van nieuwe, wat impliceert dat individuen hun kleur like-for-like kunnen vervangen of iets funky kunnen kiezen.

Voor $ 69 is er geen afwijzing van deze dingen niet goedkoop, maar mensen betalen veel meer dan dat voor nieuwe Apple View -bands, dus het is niet te vertellen hoe prominent deze dingen kunnen zijn.

Er is ook niet te zeggen wanneer ze worden aangeboden om te kopen, maar we kunnen ons niet voorstellen dat het net zo ver weg is.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 14.2 laatste IPSW -links, OTA -profielgegevens samen met iPados 14.2

Download iOS 14.2.1 laatste IPSW -links, OTA -profielgegevens voor iPhone 12, Mini, Pro, Pro Max

Apple brengt iOS 14.3 Beta 3 en iPados 14.3 Beta 3 vrij aan ontwikkelaars

Hoe arme iOS 14 batterijduur afvoer [gids] te repareren

Converteer fabrieksgestuurde Apple CarPlay naar draadloze Apple CarPlay in uw auto’s en vrachtwagen gemakkelijk, hier is hoe

iPhone 12 / Pro -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de allerbeste

Beste iPhone 12, 12 Pro-situatie met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

Beste iPhone 12 Small Screen Protector: hier is een lijst die de moeite waard is om te controleren

Beste iPhone 12 Pro Max -schermbeschermer: hier is een lijst die de moeite waard is om te controleren

Jailbreak iOS 14.2 met behulp van checkra1n, hier is how-to [gids]

Hoe je iOS 14.2 de beste methode [tutorial] kunt downgraden

Apple View ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteunde land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Back to top