Apple introduceert beperkte editie Apple View Bands voor 2016 Rio Olympics

Apple probeert de Apple View op de markt te brengen, evenals zijn accessoires voor atletiekfans door een verscheidenheid aan goedkope Apple View -bands te introduceren die zijn ontwikkeld als landspecifiek. Met de Olympische Spelen van 2016 om volgende maand in Rio de Janeiro te beginnen, wil Apple duidelijk profiteren van die hype, en als zodanig, heeft een verscheidenheid aan geweven nylonbands geïntroduceerd voor de Apple View die zijn ontwikkeld om de vertegenwoordiging Nationale vlag van 14 van de grote landen die in de spellen strijden.

Hoewel de bands zijn ontwikkeld om de nationale vlaggen van de privélanden te tonen, is het vermeldenswaard dat ze niet echt op de markt worden gebracht en op een wereldwijde schaal worden aangeboden.

In plaats van de bestaande verscheidenheid aan Apple View-bands op internet bij te werken, evenals in de Apple-winkels in de detailhandel, stelt het in Cupertino gevestigde bedrijf de themabands beschikbaar via een enkele Apple-winkel in de Dillagemall in Barra Da Tijuca. Die winkel is natuurlijk gevonden in Rio de Janeiro, Brazilië.

Als je een grote fan bent van de Olympische Spelen, en tickets hebt en van plan is om de reis naar Rio in de komende weken te maken, dan is het de moeite waard om te inspecteren of je natie een van de 14 is geselecteerd door Apple Om deze Apple Watch-gebaseerde eer te krijgen.

Apple has selected the United States, fantastic Britain, the Netherlands, South Africa, new Zealand, Canada, China, Australia, Germany, France, Japan, Jamaica, Mexico, as well as of course, the hold country Brazil as the motivation for the Nieuwe Apple View -bands.

(Van links: Duitsland, Frankrijk, China, Canada, Brazilië, Australië, Verenigde Staten)

USA Sprinter Trayvon Bromell ging zelfs naar Twitter om te pronken met zijn band van de Verenigde Staten.

Dit is niet de eerste keer dat Apple een wereldwijd of goed erkend evenement heeft gebruikt om aangepaste aanbiedingen voor de Apple Watch te produceren. Het bedrijf van Tim Cook vierde en toonde steun voor de Pride -viering van vorige maand door een regenboog geweven nylon band te produceren.

(Van links: Fantastisch Groot -Brittannië, Zuid -Afrika, Nieuw -Zeeland, Nederland, Mexico, Japan, Jamaica)

Het is niet alleen een geweldige, evenals relatief verschillende methode om ondersteuning of erkenning voor een evenement of oorzaak te tonen, maar het biedt ook een apart verzamelaarsstuk voor Apple View -eigenaren die mogelijk hebben deelgenomen aan trots, of die mogelijk een wanneer in maken Een levenslange reis naar Rio om hun land te ondersteunen in de Olympische Spelen van dit jaar.

De bands worden aangeboden om te kopen voor een extreem verstandige $ 49.

(Bron: GQ)

Misschien wil je ook inspecteren:

Definitieve versie van WatchOS 2.2.2 evenals TVOS 9.2.2 nu aangeboden om te downloaden

Download iOS 9.3.3 IPSW voor iPhone en iPad [definitieve versie]

Deze 3e-partijen geweven nylonbands voor Apple View-kosten De helft van de kosten van het aanbod van Apple

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Back to top