YouTube -app wordt snel vooruit en spoelfunctionaliteit

YouTube is geweldig. Ik hou ervan. Het is zelfs gemakkelijk een van de meest gebruikte apps op mijn Android -smartphone. Als jij ook geniet van veel video’s op YouTube, dan moet je weten dat het snel doorsturen van de video naar een bepaald tijdsbestek een reeks stappen vereist die moet worden uitgevoerd. Eerst moet u op het scherm tikken, zodat u de voortgangsbalk kunt zien en vervolgens op de balk kunt tikken of naar de voorkeursduur kunt slepen. Ik weet dat het niet zo veel probleem is, maar het slagingspercentage van landen op het exacte tijdsbestek is vrij laag.

YouTube Fast Forward -functionaliteit
Als ik helemaal eerlijk ben, vind ik deze “overslaan” activiteit een beetje vervelend en ik weet zeker dat veel andere gebruikers dit ook denken. Nou, het lijkt erop dat de mensen op YouTube dit begrijpen. Dat is de reden waarom de recente YouTube -update de machtige functionaliteit van snel vooruitspoelen met zich meebracht en een video terugspoelt door een set -duur.

Zie ook: YouTube Go APK beschikbaar met offline gebruik

Ik weet niet zeker of iedereen deze update nog heeft gekregen of niet, maar naar het uiterlijk zal ik wedden dat de meerderheid van de gebruikers deze update nu moet hebben. Dus wat is de truc? Nou, nu moet je het scherm gewoon dubbeltijd om de video snel vooruit te maken of met 10 seconden terug te spoelen. Wanneer de video wordt afgespeeld, tap je de ideale kant van het scherm dubbel om 10 seconden vooruit te gaan en tik je op de linkerkant van het scherm om de video op exact hetzelfde moment terug te spoelen, d.w.z. 10 seconden. Zorg er echter voor dat de video in de modus op volledig scherm wordt gespeeld, omdat deze truc niet werkt wanneer de video in de modus Kleine scherm wordt uitgevoerd.

YouTube -terugspoelfunctionaliteit
Het is een goed idee om de video niet snel vooruit te laten of terug te brengen in de modus Small Screen, denk ik, omdat de modus Small Screen, nou ja, klein is. Er is altijd een mogelijkheid dat u op de volgende knop tikt die de volgende video afspeelt.

Hier is nog een geweldig ding dat ik niet veel mensen op internet zie vermelden – verhoog het aantal kranen om de set -duur te verhogen. Het werkt zo-dubbele tap slaat de video met 10 seconden over, tik vier keer op één zijde van het scherm en de video slaat 20 seconden over, tik er zes keer op en de video slaat 30 seconden over, tik er acht keer op en de video Sla met 40 seconden over, tik er tien keer op en de video gaat 50 seconden over. Je krijgt de kern – verdubbel het aantal tikken om 10 extra seconden toe te voegen.

Zoals ik hierboven heb opgemerkt, is deze update nog steeds uitgerold en heb je het misschien nu niet gehad, maar je zult dat snel doen.

Back to top