Space Gray Magic Trackpad 2 krijgt een korting van 30%, nu slechts $ 104,99 [oorspronkelijk $ 150]

We begrijpen niet waarom Apple erop staat veel meer te rekenen voor de Area Gray -versies van zijn accessoires, maar gelukkig zijn er aanbiedingen om te zijn moest dingen een beetje veel redelijker maken. Amazon biedt momenteel het gebied Gray Magic Trackpad 2 voor $ 104,99.

Normaal gesproken zou dat trackpad je maar liefst $ 150 terugbrengen, wat dit een uiterst verstandige besparing maakt, evenals een die je wilt rondspringen als je op zoek bent naar een prachtig trackpad.

Koop: Apple Magic Trackpad 2 in Area Gray van Amazon: $ 104,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 150

Magie Trackpad 2 bevat opnieuw ontworpen en oplaadbaar, en bevat een ingebouwde batterij en brengt voor het eerst Force Touch naar het bureaublad.
Vier krachtsensoren onder het trackpad -oppervlak stelt u in staat om ergens te klikken, evenals subtiele verschillen in de hoeveelheid druk die u uitoefent, waardoor verbeterde prestaties te veel vingertoppen worden gebracht en een diepere verbinding met uw inhoud mogelijk maken.

Het gebied Gray en Silver Magic Trackpad 2 zijn vergelijkbaar met die kleur. Om ervoor te zorgen dat u exact dezelfde vier krachtsensoren onder het trackpad krijgt om het te vertellen wanneer u aandringt, evenals waar. Je krijgt ook exact hetzelfde rand-tot-rand glazen oppervlak dat gewoon zo goed is om je vingers ook over te schuiven.

Dan is er exact dezelfde Bluetooth 4.0 -connectiviteit naast Lightning Cable Television opladen. Oh, en laten we niet de waarheid niet herinneren dat het trackpad automatisch met je Mac past bij Lightning -snelheden. Het is allemaal vrij verbazingwekkend, en hoewel er geen suggestie is dat dit ding goedkoop is, gaat het op de een of andere manier om waar voor je geld te zijn.

En hoewel je exact dezelfde mechanische bits hebt, evenals stukken als je vrienden die het zilveren model bezitten, begrijp je het meest essentiële.

De jouwe ziet er nog veel beter uit dan die van hen, en je hoefde de bank niet te breken om het te doen. Goed gedaan jij!

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 13 Beta 3 IPSW -links, OTA -profielupdate samen met van iPados 13 Beta 3

Download iOS 13 Beta 3 -profiel zonder UDID / Designer -account, hier is hoe

Download: iOS 13 Beta 3 17A5522G IPSW Links, OTA Herziene update vrijgegeven aan Devs

Jailbreak iOS 12.2 met behulp van UNC0ver 3.3.0 IPA

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe iOS 13 / iPados 13 Beta te downgraden naar iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & ingesteld op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Back to top