Een ander rapport suggereert dat AirPods 3 wordt aangekondigd op Apple’s ‘Unleashed’ Event

-analist Dan Ives heeft een beleggersnoot gedeeld, waarbij Wedbush zijn overtuiging schetst dat het virtuele Apple -evenement van maandag veel meer zal zijn dan alleen nieuwe MacBooks. Volgens die opmerking is Apple ook klaar om de nieuwe AirPods van de derde generatie te introduceren, compleet met een vernieuwd productontwerp.

Veel mensen zullen zich maandag afstemmen op het evenement van Apple en willen veel meer leren over de gloednieuwe 14-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen die worden verwacht.

Anderen zullen er echter zijn voor het “één veel meer ding” -moment of om te zien wat Apple nog meer zou kunnen introduceren of aankondigen dat iets veel goedkoper is dan een MacBook van $ 1200+. Als Dan Ives te geloven is, zouden de gloednieuwe derde generatie AirPods minstens een van die aanvullende aankondigingen kunnen zijn.

Volgens de vorige speculatie gelooft Ives dat de AirPods 3 een zeer vergelijkbaar ontwerp zou kunnen hebben als wat momenteel wordt voorzien van de veel duurdere AirPods Pro. Hoewel het ontwerp vergelijkbaar zal zijn, wordt aangenomen dat de AirPods 3 zullen komen zonder de actieve ruisonderzoekfunctionaliteit die de PRO -modellen veel duurder maakt, maar dat ze een verbeterde geluidskwaliteit zullen hebben ten opzichte van eerdere modellen en een paar andere opmerkelijke functies die zijn ontwikkeld om te zijn ontwikkeld Verleid consumenten om uit te geven, uit te geven, uit te geven!

Volgens uitgebreide supply chain -controles zijn de nieuwe AirPods 3 ontworpen, ontworpen, vervaardigd door de partners van Apple en zijn ze in wezen klaar om de deur uit te rollen. Als dat het geval is, dan is het vrijwel een gegeven dat Apple de nieuwe AirPods zal opnemen in de aankondigingen van volgende week.

Apple heeft het standaard AirPods-assortiment voor het laatst bijgewerkt in maart 2019 met de release van het huidige model van de tweede generatie. Die AirPods kunnen het beste worden gekocht met een draadloze oplaadcase voor $ 199,00 of zonder een draadloze oplaadcase voor $ 159,00.

Prijzen voor de AirPods 3 is momenteel onbekend, maar het slimme geld is dat Apple dezelfde prijsstructuur houdt om het product concurrerend geprijsd te houden met concurrerende producten, waarvan sommige daadwerkelijk functionaliteit bieden die vergelijkbaar is met de AirPods Pro.

(Via: MacRumors)

Misschien wil je ook kijken:

Download Windows 11 Pro ISO -bestand zonder product essentieel van Microsoft

Force Download Windows 11 volledig gratis upgrade beste nu, hier is hoe [tutorial]

Hoe Windows 11 op een Mac te installeren met Boot Camp vandaag

Download Windows 11 -installatie -assistent voor uw pc

Hoe u gratis kunt upgraden naar Windows 11 van Windows 10

Hoe maak je bootable Windows 11 USB -flashdrive [gids] maken

Download: iOS 15.0.2 IPSW -links, OTA -profielbestand samen met iPados 15.0.2 nu uit

Jailbreak iOS 15.0.2 op iPhone- en iPad -statusupdate

Hoe macOS 12 Monterey Hackintosh op pc te installeren [Guide]

Beste iPhone 13, 13 Pro Tempered Glass -schermbeschermers beschikbaar vandaag [Lijst]

Beste iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [Lijst]

Top iPhone 13 Pro Max -schermbeschermers beschikbaar om te kopen [Lijst]

Beste iPhone 13 / Pro -hoesjes voor bescherming nu het beste beschikbaar

Hoe slechte iOS te repareren 15 batterijduur afvoer [gids]

Apple View ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Back to top