Nadat Google, Intel, Qualcomm en andere chipmakers het aanbod hebben verlaagd aan Huawei

, hebben de mensen van Huawei misschien gedacht dat de dingen zo erg waren als ze konden krijgen toen Google aankondigde dat het stappen ondernam om zich te houden aan een verbod door de VS De overheid op de Chinese kolos, maar de dingen namen nog een wending toen veel meer Amerikaanse bedrijven in de rij begonnen te vallen.

Nu hebben Intel, Broadcom en Qualcomm allemaal een beslissing genomen om Huawei af te snijden volgens een nieuw Bloomberg -rapport.

Het is niet alleen in de VS waar er dingen misgaan voor Huawei, waarbij Nikkei ook meldt dat het Duitse bedrijf Infineon Technologies ook verzendingen naar Huawei heeft gestopt. In feite vermeldt de outlet ook geheugenbedrijven Western Digital en Micron -technologie als volgend voorbeeld.

Dit alles komt na dat een president Trump -manager koopt die Amerikaanse bedrijven verbiedt om met Huawei samen te werken, waarbij Google de eerste is die actie onderneemt. Dit alles heeft invloed op Huawei op meerdere niveaus, waaronder de notebook- en smartphonemarkten. Rapporten hebben Huawei blijkbaar chips op voorraad van drie maanden, maar daarna is het uit.

Een bedrijf dat nog iets moet zeggen, is Microsoft, waarbij Huawei op zijn Windows -software telt voor gebruik op zijn notebookcomputers. Huawei heeft echter gewerkt aan zijn eigen software die mogelijk Windows daar zou kunnen vervangen, evenals de Android -services van Google op smartphones, moet dat daarop komen.

De hoop is dat veel hiervan de houding van de Amerikaanse regering is in een poging opnieuw te onderhandelen over de handelsovereenkomsten met China. Huawei is degene die in het midden wordt gevangen, met veel Amerikaanse bedrijven die vermoedelijk ook staan om geld te verliezen bij verloren verkopen.

(Bron: Bloomberg)

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 12.3 laatste IPSW -links en OTA -update voor uw iPhone of iPad

Downloaden: definitieve versie van MacOS 10.14.5, TVOS 12.3, WatchOS 5.2.1 uitgebracht [Update: HomePod OS 12.3 ook]

Download: iOS 12.4 Beta 1 IPSW -links, OTA Update en WatchOS 5.3 Beta 1 uitgebracht

iOS 12.3 Finale release -opmerkingen, changelog en functies die u moet weten over

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak Update geleverd door UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak Status: dit is wat u moet weten

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 met UNC0ver en installeer Cydia, zo is hoe [tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Back to top