iPhone 11 om een ​​nieuwe verhoogde / R1 -coprocessor te functioneren met een aantal meer sensoren

Apple’s iPhone 11 zal een nieuwe coprocessor functioneren die mogelijk maakt voor een verbeterd plaatsbewustzijn, volgens een nieuw rapport van MacRumors. Onder verwijzing naar bewijsmateriaal dat is ontdekt in een interieurontwikkeling van iOS 13, stelt het rapport dat de microprocessor codenaam is, zowel toegenomen als R1.

Het is niet verwijderen of beide naam het publiek zal worden getoond tijdens het evenement van 10 september, maar het lijkt een versterkte versie van de M-serie-beweging Coprocessor te zijn die de afgelopen jaren in iPhones is gebruikt. Die specifieke coprocessor stelt de iPhone in staat om zich bewust te zijn van zijn plaats in 3D -gebied met sensoren zoals een kompas, gyroscoop, versnellingsmeter, barometer en microfoons. Deze nieuwe coprocessor brengt dingen naar het volgende niveau.

Volgens het rapport kunnen we verwachten dat R1/Rose eveneens een lading meer sensoren functioneert.

De verhoogde coprocessor zal ondersteuning toevoegen voor een traagheidsmeetsysteem (IMU), Bluetooth 5.1-functies, ultra-wideband (UWB) en camera (inclusief bewegingsvangst- en optische tracking) sensorka-gegevens om niet alleen te vertellen waar de gadget echter is waar de gadget is SCEER deze sensorgegevens samen om verloren Apple -tags te ontdekken en te helpen bij de verwerking van mensen occlusie van Arkit. Op voorwaarde dat de overlap in het verzamelen van sensorgegevens en het verwerken van de verhoogde coprocessor de coprocessor van M-serie beweging kan vervangen.

De toegevoegde mogelijkheden voor meer precieze plaatsinziening kunnen beschikbaar zijn om te gebruiken met de tegelachtige tags die Apple naar verwachting zal onthullen tijdens het iPhone 11-evenement. We zullen het binnenkort meer begrijpen – het evenement is nu minder dan 24 uur verwijderd.

(Bron: MacRumors)

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 13/13.1 GM Download Verwachte uitgebrachte datum voor iPhone en iPad

Download iOS 13.1 Beta 2 IPSW -link en OTA -update voor iPhone, iPados 13.1 Beta 2 voor iPad

Hoe u iOS 12.4 op iPhone X, XS Max, XR, iPad Pro kunt jailbreaken en meer gebruik maken van UNC0ver

Downgrade iOS 12.4.1 tot 12.4 voor jailbreak terwijl Apple nog steeds de firmware ondertekent

Hoe u iOS 12.4 kunt jailbreaken met behulp van UNC0ver 3.5.x [Tutorial]

Download: iOS 12.4.1 IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad uitgebracht

Beste Galaxy Note 10 / 10+ plus Situation List: hier zijn de must-haves voor bescherming

Beste Galaxy Note 10 / 10+ plus schermbeschermer? Hier zijn onze keuzes [lijst]

Jailbreak iOS 12.4.1 door te downgraden en jailbreaking iOS 12.4, hier is hoe

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & ingesteld op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Back to top