Tech Deals: 50% korting op Chromebook, Arlo Safety and Security Camera, Portable WiFi Travel Router, veel meer

Bent u in de stemming om uw technologische arsenaal te versterken met de toevoeging van enkele nieuwe producten of accessoires? Als onderdeel van die aankoop, wilt u zoveel mogelijk geld besparen en uw eigen zakken bekleden in plaats van fabrikanten van apparaten? Nou, je hebt er veel zeker op de beste plek gekomen met onze dagelijkse snijprijs technische deals.

Vandaag kijken we naar een prachtige draagbare Bluetooth -luidspreker; De UE Roll 2 komt binnen met een zeldzame korting en brengt de spreker naar $ 95.

In navolging is we een wandkarier voor mobiele apparaten die ook kunnen verdubbelen als een draagbare batterij-powerbank. Als je merkt dat je regelmatig reist, is er hier een draadloze reisrouter die het bekijken waard is. Er is ook een 11-inch Chromebook uit Lenovo verdisconteerd met vrijwel 50%. Last but not least is een HD -veiligheids- en beveiligingsvideocamera van Arlo.

Zoals altijd zijn alle hier gemelde deals slechts voor een beperkte periode beschikbaar, of totdat de voorraden het duren, wat het eerst gebeurt. Houd die kredietrapport in de buurt en zodra u het product van uw keuze hebt geïdentificeerd, zorg er dan voor dat u snel handelt voordat de biedt verloopt. Geniet van de besparingen!

Anker PowerCore Fusion 5000 2-in-1 Power Bank + Wall Charger ($ 21 met promotiecode, meestal $ 49,99)

Anker houdt ervan het publiek graag te vertellen dat veel meer dan 20 miljoen mensen zijn producten regelmatig gebruiken, en natuurlijk, als dat juist is, is het zeker de moeite waard om over te schreeuwen. Deze PowerCore-fusie is een 2-in-1 draagbare powerbank met 5000 mAh batterij + een wandlader met ingebouwde PowerIQ-technologie. Het biedt compatibiliteit met apparaten zoals Apple’s iPhone en iPad, en vrijwel elk ander mobiel apparaat dat u kunt bedenken. We hebben allemaal die kracht in beweging nodig.

Krijg het voor slechts $ 21 met behulp van de volgende promotiecode bij het afrekenen: 321Kinja.

Koop: Anker PowerCore Fusion 5000 2-in-1 Power Bank + Wall Charger van Amazon: $ 21 | Oorspronkelijke prijs: $ 50

UE Roll 2 Waterdichte draagbare Bluetooth -luidspreker ($ 94,98, meestal $ 99,99)

Als u op zoek bent naar een draadloze draagbare luidspreker met geïntegreerde Bluetooth, kunt u er net zo goed een kopen die niet alleen in prijs wordt verlaagd, maar ook een die ook is ontwikkeld op een manier die buiten de norm is, en dat biedt iets een beetje anders. Stap de UE Roll 2 met een maximaal geluidsniveau van 85DBA en een geïntegreerde batterij die goed zou moeten zijn voor maximaal 9 uur continu afspelen. Niet te vergeten dat het ook waterdicht is!

Koop: UE Roll 2 Waterdichte draagbare Bluetooth -luidspreker van Amazon: $ 94,98 | Oorspronkelijke prijs: $ 100

RavPower FileHub plus draadloze reisrouter ($ 30 met promotiecode, meestal $ 33,99)

Wat is het eerste dat je in je koffer glijdt als je gaat reizen? Een goed boek om te lezen? Uw Kindle of tablet voor entertainment? Welnu, nu u weet van Ravpower’s FileHub, dat in staat is om bestanden te delen, een back -up van de noodvermogen naar uw telefoon of tablet biedt, dient als reisrouter en meer, dan wilt u de aankoop doen en het uw vele essentiële reizen maken apparaat. Dit is echt een van de krachtigste en meest veelzijdige reisgadgets die je kunt kopen, en nu kun je het kopen voor bijna niets.

Het routerbit is vooral nuttig gezien dus veel hotels laden voor wifi afzonderlijk bij het aansluiten van verschillende apparaten. Hiermee heb je maar één verbinding met je hotelwifi nodig, omdat dit apparaat het vervolgens volledig gratis kan delen met al je andere apparaten.

Koop het voor slechts $ 30 met behulp van de volgende promotiecode bij het afrekenen: SUG87OE8.

Koop: Ravpower FileHub plus draadloze reisrouter van Amazon: $ 30 | Oorspronkelijke prijs: $ 34

Lenovo Chromebook N22 11.6 ″ Notebook ($ 179,99, meestal $ 300)

Soms hoef je gewoon geen duizenden dollars te scheiden om een ​​laptop te krijgen die in staat is om aan je eigen vereisten te voldoen. Natuurlijk, Apple en Microsoft zouden het leuk vinden om tonnen geld uit te geven aan nieuwe hardware zoals een MacBook of Surface Book, maar als je zeer beperkte behoeften hebt, dan kan deze Lenovo Chromebook met relatief gemak omgaan met mensen. De langdurige batterij gaat vergezeld van zware stevigheid en 4 GB RAM naast de Intel N3060 dual-core processor.

Koop: Lenovo Chromebook N22 11.6 ″ Notebook van Amazon: $ 179,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 300

Arlo Safety and Security System, draadvrije HD-videocamera ($ 137,99, meestal $ 179,99)

Laten we hier waarheidsgetrouw zijn; Hoe veel van ons zijn eigenlijk begonnen serieus na te denken over het beschermen en beveiligen van onze huizen met een soort intelligent thuisveiligheids- en beveiligingssysteem? Gezien het feit dat we in onzekere tijden leven, en de wereld een steeds enge plek wordt, is het zeker de moeite waard om te overwegen en je kunt begrijpen waarom apparaten als deze steeds populairder worden. Dit is niet alleen een volledige HD draadloze camera, maar het biedt ook spectacnull

Back to top