Pak een iOS 14-ready iPhone 8 Plus met 64 GB opslag voor slechts $ 415

op dit moment, via Amazon. U kunt Apple’s iPhone 8 Plus ophalen met 64 GB aan boord opslagmogelijkheden voor slechts $ 415,99. De hardware is nog steeds extreem aantrekkelijk en performant op een verpakte smartphonemarkt en wordt volledig ontgrendeld om ervoor te zorgen dat deze kan worden gebruikt met elk type simkaart.

De iPhone 8 Plus van Apple werd in 2017 op exact hetzelfde moment uitgebracht als de iPhone X, wat betekent dat dit niet de meest hedendaagse smartphone op de markt is. Dat gezegd hebbende, is het absoluut een van de meer prominente ontwerpen van het bedrijf vanwege de waarheid dat het geen extreem performante smartphone is dat het ook een verbluffende fysieke stijl bevat die de basis voor de stijltaal die we momenteel hebben met het iPhone -assortiment.

De iPhone 8 Plus bevat een 5,5-inch Retina-scherm met IPS-innovatie en een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het biedt echte toon, 3D-aanraking, 625 nits van typische helderheid, evenals een vingerafdrukbestendige oleofobe coating. Onder dat scherm leeft Apple’s A11 Bionic Chip met een bijbehorende neurale motor. De iPhone 8 Plus bevat ook een IP67-rating, wat betekent dat het op een diepte van 1 meter in het water kan gaan voor maar liefst 30 minuten. Niet dat we u willen voorstellen dat u dat op de proef stellen.

De camera-ervaring is wat je zou verwachten van een hedendaagse iPhone en dit specifieke ontwerp heeft nog steeds de fysieke hardware-gebaseerde huisknop met de ingebouwde Touch ID-sensor die mogelijk maakt om te worden gedaan via dingen als Apple Pay. Als u graag een extreem prominente gadget koopt die is ontgrendeld en als onderdeel van de Amazon -hernieuwde inspanning komt om het voor u enigszins goedkoper te maken om te kopen, dan is dit absoluut het aanbod waar u naar moet kijken.

Als je graag de iPhone 8 Plus bezit onder het ‘vernieuwde’ initiatief van Amazon, dan kun je naar de onderstaande directe link springen om de gadget nu te kiezen. Er zijn geen disconteringscodes of coupons nodig om de hardware voor deze prijs te beveiligen.

Koop: Apple iPhone 8 Plus, 64 GB, gebied grijs – volledig ontgrendeld (vernieuwd) van Amazon: $ 415,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 450

Misschien wil je ook inspecteren:

Jailbreak iOS 13.5.1 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe

Beste cydia -repo’s evenals bronnen voor iOS 13.5 Jailbreak UNC0ver

iOS 13.5 Jailbreak Tweaks compatibel met UNC0ver 5.0.x [Lijst]

Jailbreak iOS 13.5 op iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, meer gebruik van UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

iPhone SE 2 2020 schermbeschermer: hier zijn het allerbeste dat u vandaag kunt kopen [Lijst]

Kodi 18.7 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 WhatsApp -accounts op 1 iPhone op de juiste manier uit, hier is hoe

Download: iOS 13.5.1 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Jailbreak iOS 13.5 zonder of geen computer, hier is hoe

Downgrade iOS 13.5.1 naar jailbreak iOS 13.5 terwijl Apple nog steeds de firmware ondertekent

Apple Watch ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteund land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Back to top