iOS 10.3.3 Jailbreak wordt gedetailleerd, dit is wat u moet begrijpen

Designer en hacker Tihmstar heeft wanneer deze opnieuw naar Twitter is gebracht, dit keer om extra inzicht te bieden in zijn eerder geplaagde iOS 10.3.3 -jailbreak.

Eerder had de hacker een screenshot gedeeld van Cydia die op een jailbroken iOS 10.3.3 -apparaat werd uitgevoerd, waardoor we allemaal geloofden dat een jailbreak op handen was. Deze nieuwste tweet probeert elke vorm van verwarring op te lossen en veel meer details over de jailbreak te bieden.

Allereerst suggereert de nieuwste tweet van Tihmstar dat leden van de jailbreak -buurtvereiste om zowel kalmte als geduld uit te oefenen waar deze iOS 10.3.3 jailbreak betrokken is. Afgaande op het specificeren van de gemeenschap, evenals het aantal tweets en antwoorden dat de hacker op de achterkant van zijn oorspronkelijke aandeel komt, kunnen we alleen maar voorstellen dat hij is overspoeld met berichten van de ‘Wen Eta’ Brigade , wat deze nieuwste tweet aanmeldt die moet worden gepubliceerd. De informatie in de informatie bevestigt: “Die 10.3.3 jailbreak is nog niet eens gedaan”, en dat het nog steeds belangrijke componenten missen.

In termen van wat echt ontbreekt, heeft TihmStar geverifieerd dat zijn service momenteel geen enkele geschikte sandbox -patches heeft die Cydia in staat zouden stellen om volledig te werken als correct op de geïnstalleerde gadget naast de opname van patches om mobilesubstrate te krijgen (Cydia -substraat) Werken.

Een jailbreak is niet de moeite waard om een ​​van die twee dingen te hebben, wat inhoudt dat er nog veel werk te doen is voordat deze service zelfs bijna aan het grote publiek is vrijgegeven. De ontwerper moet ook bundelen in een set offsets die extra gadgets ondersteunen met iOS 10.3.3. Momenteel bevat zijn service alleen offsets voor de 32-bit iPhone 5 van Apple.

En ten slotte, wanneer al die dingen zijn opgezet, moet hij een elegante app samenstellen die de jailbreak echt op apparaten kan uitvoeren. In werkelijkheid wordt deze “fancy”-app waarschijnlijk een app met één scherm met een jailbreak-knop, maar, zoals we al weten, doet de stijl niet echt uit zolang de taak wordt gedaan als de payload wordt geïnjecteerd om het vereiste werk uit te voeren.

LOL CALK DOWN GUYS. Die Jailbreak van 10.3.3 is nog niet eens klaar. Nog steeds vermist:
– Passende sandbox -patches om Cydia volledig te laten werken (misschien)
– Patches om mobilesubstrate te laten werken
– Offsets voor alles, maar i5 10.3.3
– Elegante app

Nog steeds veel werk

Er is geen extra info gedeeld over wanneer al dit extra werk zal worden voltooid of wanneer een Jailbreak -service van 10.3.3 zou worden voorbereid op vrijlating. Zoals de tweet zegt, hoewel verkeerd gespeld, is het echter tijd voor iedereen om te kalmeren en deze mensen een gebied te bieden, evenals flexibiliteit om hun werk te doen.

(Bron: @tihmstar [Twitter])

Misschien wil je ook inspecteren:

Downgrade van iOS 11.2.1 tot 11.1.2 voor jailbreak niet meer mogelijk nu, hier is waarom

iOS 11.2.1 / 11.2 Jailbreak ongebonden is effectief bereikt

Download: iOS 11.2.5 Beta 1 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

iOS 11.2.1 Release Notes / Changelog: hier zijn allemaal nieuwe wijzigingen

Download iOS 11.2.1 IPSW -links en OTA -update met belangrijke oplossing

Download iOS 11, 11.2, 11.1.2 Links & ingesteld op iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Downgrade iOS 11 / 11.2.1 tot 11.1.2 op iPhone of iPad [How-To Guide]

Jailbreak iOS 11/11.2.1 / 11.1.2 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Back to top